Drivkraften bak merkevaren ISFERSK er at du som forbruker skal kunne spise deilig fisk både til hverdag og fest. Vi som har vært med på utvikle ISFERSK er alle lidenskaplig opptatt kvalitet, og har lang og bred erfaring fra fiskeri- og havbrukssektoren i Norge.

Den gode ISFERSK-kvaliteten er et resultat av måten vi behandler fisken på fra den tas opp av havet til du kjøper den i butikken. Vi har brukt år på å utvikle metoden. Strenge hygienekrav og nitidig kvalitetskontroll gjør at du til enhver tid skal finne fisk som lukter ferskt og ser innbydende ut når du åpner pakken.

ISFERSK kvalitet: 
Umiddelbart etter at vi har tatt fisken opp fra havet skjæres den i passe store stykker, forsegles i spesialemballasje og fryses ned til minus 40 grader. Prosessen går så fort at alle de gode egenskapene i fisken bevares. En forskningsbasert metode for opptining gjør at du får en kvalitet som bare kan sammenlignes med helt fersk fisk.

Siden fisken har vært fryst kan ISFERSK trygt spises rå. Stykkene kan også stekes, bakes, grilles eller trekkes i kjele.