ISFERSK er et fantastisk godt utgangspunkt for raske og sunne middager. Fisken kan gjerne spises rå som Sashimi - eller du kan lage et velsmakende måltid på samme tid som det tar å varme industriprodusert ferdigmat. Det aller enkleste er å legge fiskestykkene på et bakepapir, drysse på krydder og stek i ovn på 200 °C i 10 minutter. Da garanterer vi en unik smaksopplevelse.       

En fin huskeregel: Del fisken i like store biter / stykker slik at alle fiskestykkene blir ferdige på likt. Har du en varm saus eller en suppe? Dra gryten av platen. Legg små stykker av fisk i, og la det trekke i 5 minutter. Så er maten klar.

Alle oppskriftene er beregnet til ca. 4 porsjoner. Håper det smaker! 

      

RASK&SUNN MIDDAG PÅ 10 MINUTTER

RASK&SUNN MIDDAG PÅ 15 MINUTTER

RASK&SUNN MIDDAG PÅ 20 MINUTTER

RASK&SUNN MIDDAG MED LITT BEDRE TID