KREMET ISFERSK KVEITE
MED TOMAT & PAPRIKA

INGREDIENSER:

Isfersk kveite
3 stk tomater
1 stk rød paprika
1 stk liten løk
2 ts paprikapulver
Salt/pepper
2 ss smør
1 dl hvitvin eller 
0,1 dl hvitvinseddik
3 DL kremfløte

FRAMGANGSMÅTE:

  1. Skjær tomat, løk og paprika i små terninger.
  2. Ha smør i pannen og stek terningene.
  3. Del kveiten i passe store stykker og krydre med salt og pepper.
  4. Stek fisken sammen med grønnsakene. Krydre med paprikapulver. Snu fiskestykkene.
  5. Hell over hvitvin / hvitvinseddik og la det koke godt inn.
  6. Tilsett fløte og kok opp.
  7. La fiskestykkene trekke i sausen i et par minutter



 

TIPS:
Pynt med reker rett før du serverer (rekene må ikke koke).

FRAMGANGSMÅTE:
Server gjerne med nydampede grønnsaker og hakket persille/dill. Retten smaker godt med ris og brød.

UTSKRIFTSVENNLIG FORMAT & HANDLELISTE

BASIC HANDLELISTE