ISFERSK SASHIMI

INGREDIENSER:

ISFERSK laks
ISFERSK kveite

FRAMGANGSMÅTE:

  1. Legg et stykker ISFERSK fisk på en helt ren skjæreplate.
  2. Bruk en skarp kniv og skjær fisken i tynne stykker.
  3. Legg fiskestykkene pent på et fat.
  4. Serveres med soy-saus, wasabi og syltet ingefær.

SAUS:

3 ss soyasaus
1 ts sesamolje
1/2 ts finrevet fersk ingefær
saft og revet skall av 1/2 lime
1 ss sesamfrø, helst ristede

TILBEHØR:

1 stk avocado
1 stk vårløk
¼ rød chili uten frø
1 ts sesamfrø, helst ristede
1 ss olivenolje
Lime og salt

FREMGANGSMÅTE:

  1. Visp sammen ingrediensene til sausen.
  2. Skjær laksen i tynne skiver og legg dem pent på et fat. Drypp litt av sausen over fisken, legg grønnsaken ved siden av.