ISFERSK KVEITE CEVICHE (sjevisj)

INGREDIENSER CEVICHE:

Isfersk kveite 
Saft fra en lime
Maldonsalt
God olivenolje

INGREDIENSER TILBEHØR:

1 boks kikerter 
1/2 blomkål 
1/2 brokkoli 
1 stk rødløk 
4 cm rød chili
2 fedd hvitløk 
1 stk lime 
5 ss god olivenolje
1 ts salt
1 klype sukker
litt pepper

FRAMGANGSMÅTE:

  1. Skjær ISFERSK kveite i tynne skiver og legg dem på et fat.
  2. Klem over saften av en lime, dryss over litt Maldonsalt og god olivenolje.
  3. La dette marinere noen minutter til fisken har blitt hvit og fast i kjøttet.
  4. Skjær blomkål og brokkoli i bittesmå buketter.
  5. Hakk en rødløk og to fedd hvitløk i små biter. Skjær 4 cm rød chili i supertynne ringer.
  6. Sil vannet av kikertene og bland dem sammen med grønnsakene og olivenolje i en bolle.
  7. Krydre med salt, sukker og pepper og saften fra en hel lime.
  8. Legg grønnsakene på toppen av fisken som på bildet.





TIPS 1:
Blandingen av ”krispi” grønnsaker og kikerter kan stå i kjøleskapet i mange dager hvis du vil..

TIPS 2:
Vi tok tiden og brukte ca. 15 minutter da vi laget hele retten fra bunnen. Dersom du har grønnsaksblandingen klar i kjøleskapet, lager du retten på 5 minutter.
 

UTSKRIFTSVENNLIG FORMAT & HANDLELISTE

BASIC HANDLELISTE