ISFERSK LAKS 2GO (WRAP)

INGREDIENSER:

Isfersk laks 
Salt og pepper
4 stk tortillalefser 
3 stk gulrøtter
1 stk sellerirot
2 stk eple 
Saft av sitron
Ketchup
Mangomustard
Grønn salat (kan sløyfes)

Mango og rosiner smaker også godt i hvis
du liker det. Våre ingredienser er til inspirasjon. Bruk det du har!
 

FRAMGANGSMÅTE:

  1. Skrell og riv gulrot, sellerirot og eple i tynne strimler på et rivjern.
  2. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
  3. Ha råkosten i en bolle og tilsett litt ketchup og Mangomustard. Bland godt.
  4. Krydre laksen med salt og pepper.
  5. Stek laksen i stekepanne i noen minutter på hver side (ca. 5 min. til sammen) eller bak den i ovn på 180°C i maks 8-10 minutter.
  6. Riv av et stykke matpapir og legg det på kjøkkenbenken.
  7. Varm en tortillalefse og legg den oppå papiret.
  8. Legg på et blad med grønn salat.
  9. Fordel råkost oppå der igjen.
  10. Legg fiskestykket på toppen.
  11. Rull sammen wrap’en med papiret rundt.
  12. Snurr endene (som en smell-bonbon). Del i to.
     


 

TIPS:
Råkostblandingen kan lages dagen før slik at du har den klar i kjøleskapet. Da kan denne retten ”mekkes” på 5 minutter (ja vi har tatt tiden).

Når wrap’en rulles i matpapir, kan du spise den uten å søle = Genialt på vei til trening eller et møte eller som skolemat eller lunsj. Smaker kjempegodt både varm og kald!

 

UTSKRIFTSVENNLIG FORMAT & HANDLELISTE

BASIC HANDLELISTE

 

 

Genial niste på vei til trening eller møte, som skolemat eller til lunsj. Smaker kjempegodt både lun og kald.

Varm tortillalefse, råkostblanding, stekt fisk og litt grønt.

Stek fisken slik at den såvidt er gjennomvarm. Da smaker den saftig og godt.

Når wrapen rulles sammen i et matpapir kan den spises uten å søle.