ISFERSK KVEITE MED PUY-LINSER

INGREDIENSER:

Isfersk kveite
1 stk løk 
2 stk gulrøtter 
2 stk stilker stangselleri
2 ss smør til steking
2 ss Olivenolje til å dryppe over
2 bokser puy-linser 
1 ss hakket persille 
LITT Sitron 
Salt og pepper

Balsamico cremo til pynt

FRAMGANGSMÅTE:

  1. Kutt løk, gulrøtter og stangselleri i små terninger.
  2. Fres grønnsakene lett i smøret.
  3. Krydre fisken med salt og pepper.
  4. Legg kveitestykkene i pannen sammen med grønnsakene og stek videre.
  5. Snu fisken etter et par minutter.
  6. Stek ca 5 minutter. (Har du dårlig tid, legg et lokk over stekepannen, så går det enda raskere).
  7. Ta ut fiskestykkene.
  8. Sil vannet av linsene og bland dem med grønnsakene i stekepannen.
  9. Strø over persille og klem sitronsaft over fisken.





TIPS 1:
Du kan gjerne legge fisken tilbake oppå linsene hvis du har plass i pannen og varme litt før du serverer.
 

UTSKRIFTSVENNLIG FORMAT & HANDLELISTE

BASIC HANDLELISTE