ISFERSK LAKS & PASTA

INGREDIENSER:

Isfersk laks
Salt og pepper 
1 stk sitron 
1 boks snøfrisk med pepper
3,5 dl melk (evt. vann)
4 stk vårløk
1/2 brokkoli
2 cm chili
1 fedd hvitløk
4 ss persille
1 ss rapsolje til steking

Fersk pasta

FRAMGANGSMÅTE:

  1. Kutt chili i løvtynne skiver og hvitløk i små terninger. Fres raskt i en kjele/stekepanne sammen med oljen.
  2. Ha i Snøfrisk og spe med melk, litt og litt, til du har en glatt saus.
  3. Del brokkolien i små buketter og skjær stilken i veldig små biter. Del vårløken i små biter.
  4. Tilsett vårløk, brokkoli og persille i kjele/stekepannen.
  5. Kok opp.
  6. Bland sausen sammen med den ferdige pastaen.
  7. Skjær laksen i tynne skiver.
  8. Legg fiskestykkene på toppen av pastaen.
  9. Legg på lokket og la fisken dampe ferdig på et par minutter, eller server den rå.
  10. Krydre med salt og pepper og skvis litt sitron over laksen rett før du serverer. Du kan også rive litt sitronskall over som pynt.

 


 

TIPS:
Hvis sausen blir for tykk kan du ha i litt mer vann eller melk. Blir den for tynn, ta i mer snøfrisk.

 

UTSKRIFTSVENNLIG FORMAT & HANDLELISTE

BASIC HANDLELISTE