ISFERSK FISKEPRESANG

INGREDIENSER:
Isfersk laks og kveite
2 Vårløk
½ Løk
1 Gulrot
1/4 Brokkoli
½ Fennikel
2 ss Kviteseid smør
4 fedd hvitløk – med skall – legges bare i pakken og spises som grønnsak når den er bakt. 
Dill / persille
Sitron i skiver

FREMGANGSMÅTE:
Sett på stekeovnen på 200 grader eller varm opp grillen.
Del grønnsakene i tynne skiver og legg dem på aluminiumsfolie som tåler varme.
Legg på et par sitronskiver og klatten med smør.
Legg fisken på toppen (gjerne i biter)
Krydre med urter på toppen.
Pakk inn "presangen" ved å brette den ene delen helt over og deretter alle sidene inn. (ikke rull, men brett rette kanter)
Settes presangen inn i ovnen
Presangen er ferdig når pakken har blåst seg opp. (Det tar ca 15 minutter.)

TIPS:
Du kan gjerne lage porsjonspakninger, slik at hver person som skal spise får en presang på tallerkenen sin.

Serveres gjerne med poteter eller ris. Brød smaker også godt til.