ISFERSK fisk er garantert uten tilsetningsstoffer. Siden fisken har vært fryst, kan du trygt spise den rå. 

I vårt først utvalg finner du:
ISFERSK kveite - filét
ISFERSK kveite- porsjon stykke
ISFERSK laks - loin
ISFERSK laks - porsjon stykke
ISFERSK laks - porsjon mini (mindre stykker av hale og buk)

ISFERSK KVEITE
smaker aller best når den har en kjernetemperatur på 45°C. Det betyr at fisken er ferdig nesten før du får begynt å steke / koke / bake / grille den.

ISFERSK LAKS
trenger kun ca 5 minutter i stekepannen på medium varme når den stekes på begge sider eller 9-10 minutter i ovn på 180°C. Du kan også koke opp vann, trekke kjelen til side (bort fra varmen) og legge fiskestykken oppi. Da er de ferdige etter ca. 8 minutter.

Vårt mål er å utvide produktspektet.